Styrke sine nettsider

Industri Energi Equinor Sokkel har avholdt styremøte på Sola.

Industri Energi Equinor Sokkel avholdt styremøte på Sola 17. og 18. september. Møte avsluttes dagen før foreningen bytter navn til Styrke Equinor Sokkel.
Det var mange saker til behandling. Tariffsaker, profilering, sykefravær og høstens lærlinginntak.
Alvhild Berge fra SpareBanken 1 SR Bank innledet om LO-Favør fordelene og lån/rådgivning fra banken og forsikringer fra Fremtind.

Møteleder og leder av Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes, nestleder Frank I Gundersen orienterer om tariffsaker. Foto: Privat.

Noen tariffsaker henger igjen fra lønnsoppgjøret, og jobbes videre med. Mens noen saker går til tvistebehandling. Noen har fått etterbetalingen fra lønnsoppgjøret på august lønn og noen får det på september lønn.

Heltids tillitsvalgt Jarle Dregelid orienterte om arbeide i den partssammensatte gruppen som har jobbet med reduksjon av sykefravær på sokkelen. Det har vært et møysommelig arbeid med mange tiltak.
Noen av tiltakene er allerede implementert, mens andre må forankres i arbeidsprosesser og lignende før de blir satt ut i verk.

Alvhild Berge SpareBank1 SR Bank innledet om LO-Favør medlemsfordelene.. Foto: Privat.

-De fleste av dere går sikkert til tannlegen og legen til årlig sjekk, men hvor mange av dere er årlig i banken og får en økonomisk helsesjekk spurte Alvhild forsamlingen. Det var ikke mange som rakte opp hånden. Fyll ut samtykkeskjema og kom til en samtale hos en av bankens rådgivere, fortsatte hun. Mange av LO medlemmene vet ikke hvilke fordeler de har i medlemskapet sier Alvhild. Det gjelder både LO-favør fordelen og bank og forsikring fortalte hun.